Guangzhou Fantu trading co.,ltd

Nyheter

Gångjärnsbeslag poleras och avgradas med magnetiska lappmaskiner
Släpp tid: 2024-07-17 08:59:50  träffar: 18

Gångjärnsbeslag spelar en viktig roll i en mängd olika mekaniska anordningar och i vardagen. De är metallelement som förbinder två eller flera delar, vilket gör att de kan röra sig i förhållande till varandra. Kvaliteten på tillverkning och bearbetning av gångjärnsbeslag påverkar direkt utrustningens prestanda och livslängd. I tillverkningsprocessen av gångjärnsbeslag är polering och gradning en mycket viktig del.

Först av allt, låt's lär dig om gångjärnsbeslag. Det finns många typer av gångjärnsbeslag, som kan delas in i många typer efter deras former och användningsområden, såsom platta gångjärn, bokgångjärn, hörngångjärn och så vidare. De är vanligtvis gjorda av metallmaterial, såsom rostfritt stål, aluminium, koppar och så vidare. Tillverkningsprocessen av gångjärnsbeslag inkluderar stansning, skärning, formning, svetsning och andra processer. Polering avgradning är väsentlig i dessa processer.

Polering avgradning hänvisar till processen att slipa ytan på gångjärnsbeslag med ett slipmedel för att eliminera grader som genereras under tillverkningsprocessen och för att förbättra ytfinishen. Processen med polering och avgradning kan kategoriseras i handpolering och maskinpolering. Handpolering använder vanligtvis verktyg och material som polerhjul, polerpasta etc. för att polera gångjärnsbeslagen en efter en. Denna metod är enkel att använda, men mindre effektiv, och lämpar sig för små serieproduktioner. Maskinpolering är användningen av professionell polerutrustning, såsom polermaskin, rullpolermaskin, etc., på gångjärnsbeslagen för batchpolering. Denna metod har hög effektivitet och god ytfinish, men kräver viss utrustning och investeringar.

1-22122G02521K1.jpg

Tidigare: Namnskylt i 3D-präglat aluminium

Nästa: Tillverkare av slipande flöde an...