Guangzhou Fantu trading co.,ltd

Nyheter

Tillverkare av slipande flöde använder slipande flöde för att polera komponenter
Släpp tid: 2024-07-17 09:04:01  träffar: 17

Vi vet att många precisionsmaskiner använder komponenter av denna storlek och storlek. Man kan säga att en liten komponent avgörnyckelfaktorn för om en maskin kan fungera. Därför är komponentbearbetning ett mycket viktigt steg. Låta's tala kort om komponentpolering bearbetning av slipande flödestillverkare.
En komponent är en relativt liten precisionskomponent, mycket liten. Efter att den har bearbetats kommer det fortfarande att finnasnågra grader och ojämnheter på ytan. Så hur gör man dess yta slät och glänsande? Vid denna tidpunkt kan tillverkare av slipande flöde använda slipmaskiner för polering av komponenter för komponentpolering.
Vi bearbetar de komponenter som behöver bearbetas genom abrasiv flödesbearbetning, vare det slipande flödet genomgår friktion, vilket avsevärt förbättrar komponenternas jämnhet och säkerställer en slät yta.
Ingreppseffekten av komponenter som bearbetas av tillverkare av slipande flöden är bra, vilket effektivt kan minska vibrationerna och ljudet vid komponentdrift, förbättra komponenternas livslängd och förbättra användningseffektiviteten. Dessutom har slipande flödesbearbetning en bra polerande effekt på olika delar av komponenterna, vilket gör det till en bekväm poleringsmetod att använda.

64dc3853a91c6.jpg

Tidigare: Gångjärnsbeslag poleras och avg...

Nästa: Arbetsprincipen för magnetisknå...