Guangzhou Fantu trading co.,ltd

Nyheter

Ytbehandling förnamnskylt av metall
Släpp tid: 2024-07-17 08:46:04  träffar: 16

1.BorsningDenna typ av ytbehandling syftar på att det bildasnågra vanliga hårfästen på produkterna' yta genom slipning, som är grund i horisontell eller vertikal riktning mot produkterna, having a  dekorativ effekt, vanligen använd förnamnskylt i aluminium.
2.Polering(diamantskärning)Det är fokuserat på att få en highlight-effekt för vissa bokstäver eller omkrets, med hjälp av refraktionsprincipen för att förbättra ytkvaliteten och maskera de små reporna på ytan, vilket avsevärt kan förbättra rankningen avnamnskyltennär man tittar.
3.AnodiseringAnodisering är en av de mest varaktiga behandlingarna av ytan eftersom dess skikt är en av delarna av materialet. Efter anodisering kommer motsvarande färg att tränga in i materialen' porer utgjorde en del av materialen. På marknaden är silver eller svart populärt att välja på,  men vilken färg som helst kan anodiseras enligt ditt krav. Vanligtvis, efter anodisering, kommer dess fyra sidor att ha samma färg och harnågra granulatnär de tittar.
4.MålningMålning är en ekonomisk ytbehandling billigare än anodisering. Den begärde bara att framsidan skulle ha samma färg som bakgrunden. Vanligtvis sprutades det med en målarpistol som matchade pantonefärgen.
5. Galvanisering(plätering)Denna ytbehandling används ofta för zinklegering. Silverkrom eller guldfärg är en vanlig färg för applicering. Det finns ett mycket tunt lager belagt på materialen' yta genom elektropläterad. Det är effektivt mot-nötning, anti-korrosion och personifiering av utseendet.
Sammantaget beror hur man väljer lämplig ytbehandling så småningom på detaljerna i ditt designkrav, och detta måste den sofistikerade mannen kontrollera och göra. Shunding-hårdvara har pågått inom detta område i mer än 20 år. Om du harnågra frågor om ytbehandling av metallnamnskylt, lämna bara ett meddelande till oss, våra experter tar dina frågor i tid.

Tidigare: Custom Etching Rostfritt stål F...

Nästa: Namnskylt i 3D-präglat aluminium